fbpx

Winterberg

 

E-step Winterberg in de sneeuw

De leukste sneeuw activiteit in Winterberg. Met onze elektrisch aangedreven steps door de sneeuw is een makkie. Wel actief maar je wordt er niet moe van. Met z’n stoere banden sjees je overal naar toe. Zelfs in de sneeuw! Berg op, berg af met de E-step laten we alle mooie plekjes van Winterberg zien. Langs de springschans, door het gezellige dorpje en lekker door de sneeuw crossen geeft een enorme kick! Wil jij ook het vetste uitje van Winterberg beleven, geef je dan snel op voor E-step Winterberg.  

Winterberg, het wintersport plaatsje dat vooral bekend staat omdat je er fantastisch kunt skiën. Winterberg is de hoogst gelegen plaats in Sauerland, Duitsland. Met 34 skipistes en jaarlijks 3 maanden sneeuwzekerheid is het een wintersportparadijs op goed bereisbare afstand. Uit een groot deel van Nederland is het namelijk maar 3 uur rijden! Winterberg is dus ideaal voor een korte vakantie, een weekendje of zelfs een dagje weg. Behalve in de winter is het in de zomer ook zeker de moeite waart om het Sauerlandse stadje te bezoeken. Met de gezellige terrasjes, restaurantjes, vele activiteiten, bezienswaardigheden en een adembenemende omgeving ben je er even echt tussenuit! En hoe leuk is het om dan de omgeving van Winterberg te verkennen op de E-step.

Wij bieden verschillende routes aan rondom Winterberg:
– Winterberg stad tour met onder andere de springschans, de bobbaan en het centrum van Winterberg
– Winterberg natuurlijk, een prachtige route door de bossen en vlaktes rond Winterberg
– Willingen stad tour met onder andere de spoorbrug, de springschans en het centrum van Willingen
– Hennesee in Meschede, een prachtige tour langs het stuwmeer
– Kahler Asten, vanaf het hoogste punt van het Sauerland een prachtige route

We hebben een fantastische middag gehad. Een prachtige rit gemaakt met 16 Fat Max E-steppen door de sneeuw. Iedereen was bijzonder positief verrast over het rijden op zo’n elektrische step. Echt een hele leuke ervaring, en iedereen dus heel positief.

 

Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen