fbpx

Nieuwegein

 

E-steppen Nieuwegein

Een unieke locatie in het midden van het land. Misschien denk je bij E-steppen Nieuwegein niet gelijk aan een mooi rondje op een Elektrische step. Wij hebben een hele mooie route gevonden. We maken een mooi uitstapje met de E-Step naar de Lek met de uiterwaarden en langs pittoreske landschappen en door het gezellige stadje IJsselstein. Jullie komen op plekjes wat je niet had kunnen voorzien zo midden in Nederland. Een stoere tour met actie op het Mountainbikeparcours op de Nedereindse berg.

De e-step is een ruige elektrische step waarbij je alleen maar gas hoeft te geven. En het mooie is, iedereen kan het! Gas geven, rijden en genieten maar! Leuk middagje toeren met een stoere step door centraal Nederland. Een afwisselend uitje geschikt voor iedereen. Ontspannen en tegelijk genieten van de mooie omgeving. Een leuk uitje voor elke gelegenheid: met je partner, familiedag, bedrijfsuitje of groepsuitje.

Liever op een andere locatie een mooie tocht maken, kijk eens bij de mogelijkheden of bel ons voor een mooie route op jullie eigen locatie.

Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen