fbpx

Nieuwegein

 

E-steppen Skipiste Nieuwegein

Een unieke locatie in het midden van het land. Skipiste Nieuwegein heeft de perfecte locatie voor uw vergadering of bedrijfsuitje. Mooie locatie, volop parkeergelegenheid, centraal gelegen in Nederland. Sfeervol Oostenrijks chalet: gezellige bar, serre met open haard en uitzicht op de pistes en bij mooi weer een prachtig terras aan het water. Gelegen in midden Nederland en een perfecte locatie voor E-steppen.

Deze stoere tour begint al gelijk met actie op het Mountainbikeparcours direct op de Nedereindse berg. We maken een mooi uitstapje met de E-Step naar de Lek met de uiterwaarden en langs pittoreske landschappen. Jullie komen op plekjes wat je niet had kunnen voorzien zo midden in Nederland.

De e-step is een ruige elektrische step waarbij je alleen maar gas hoeft te geven. En het mooie is, iedereen kan het en het kan op 1,5 meter afstand dus ook coronaproof! Gas geven, rijden en genieten maar! Leuk middagje toeren met een stoere step door centraal Nederland. Een afwisselend uitje geschikt voor iedereen. Ontspannen en tegelijk genieten van de mooie omgeving. Een leuk uitje voor elke gelegenheid: met je partner, familiedag, bedrijfsuitje of groepsuitje.

Liever op een andere locatie een mooie tocht maken, kijk eens bij de mogelijkheden of bel ons voor een mooie route op jullie eigen locatie.

Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen