fbpx

Better Meetings Austerlitz

 

Elektrisch aangedreven kickbike tour Better Meetings

Stel je voor: vergaderen midden in de natuur. Een workshop geven in de woonkamer. Een training faciliteren op oma’s zolder. Een hele kamer, inclusief de tafel, volschrijven bij een brainstormsessie. Of een goede teammeeting houden in Afrikaanse sferen. Deze prachtige locatie is Better Future. Zij stellen hun locatie graag beschikbaar voor vergaderingen, trainingen en heisessies onder het motto “ons huis is jouw huis”. Vergaderen alsof je thuis bent dus… En dan tussen de vergadering door even nieuwe energie opdoen met de kickbike tour.

Bij een inspirerende vergaderruimte hoort vanzelfsprekend een biologische en (h)eerlijke catering. Tijdens je bijeenkomst geniet je onbeperkt van verse cappuchino, thee of espresso. Of pak één van de Schulp-fruitsappen uit de koelkast. Voor lunch en diner wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische en lokale leveranciers. Puur, eerlijk en beter voor de wereld. Diners worden verzorgd door thuiskok Bas, hij bereidt met veel liefde, aandacht en seizoensproducten een heerlijke maaltijd voor jullie.

Wat is er lekkerder dan het maken van een heerlijke E-step tour na de lunch? Genieten van de geuren en de stilte van het bos. Better Meetings ligt middenin de natuur en daardoor kunnen we hier een prachtige tocht maken.

Liever op een andere locatie een mooie tocht maken, kijk eens bij de mogelijkheden of bel ons voor een mooie route op jullie eigen locatie.

Vraag een offerte aan!

Alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen

Offerte aanvragen