fbpx

Antropia Driebergen

 

Elektrische step tocht Antropia Driebergen

Antropia is een bijzondere vergader- en congres locatie. Uitstekend bereikbaar met zowel de auto als de trein, dankzij haar ligging pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12. Een groene oase in Midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst. Bij Antropia geloven we dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat vooruitgang mogelijk is wanneer mensen zich onderling verbonden voelen. Het gevoel van verbondenheid wordt sterker wanneer mensen bijeenkomen. We bieden een professionele accommodatie waar geïnspireerde ontmoetingen kunnen plaatsvinden in een gastvrije sfeer die aandacht, vertrouwen en duurzaamheid ademt. Een geweldig uitgangspunt voor een elektrische step tocht.

Op deze locatie hebben we 2 unieke tours uitgezet. De mantelpakjes tour om even lekker te ontspannen tussen het vergaderen door. Relaxed cruisen door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Onderweg bezoeken we wat mooie bezienswaardigheden zoals slot Zeist en de piramide van Austerlitz. Ondertussen genieten van de prachtige bossen. En het allermooiste is, je wordt er niet moe van en het is niet zwaar, je hoeft alleen maar op een knopje te drukken en gaan en genieten van de elektrische step tocht!

Of de Fat Max offroad adventure tour, voor de mensen die op zoek zijn naar wat meer avontuur en niet bang zijn om vies te worden. Laat het kind in je los, stap op de step en let the fun begin! We gaan het ruigere terrein betreden, bochtjes, kleine klimmetjes. De E-step gaat overal door en overheen. Crossen door de bossen was nog nooit zo leuk! Door plassen scheuren of lekker stofhappen zal zeker aan bod komen…

U mag kiezen voor welke elektrische step tocht u gaat!

Liever op een andere locatie een mooie tocht maken, kijk eens bij de mogelijkheden of bel ons voor een mooie route op jullie eigen locatie.

Geweldig

Ondanks het slechte weer hebben wij een ontzettend leuke rit gemaakt op de Fat E-Step. Bedankt!!

Marieke ten Broeke – KWR Watercycle Research Institute

 

 

Vraag een offerte aan!

Alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen

Offerte aanvragen