fbpx

Buitenplaats de Bergse Bossen

 

Fat max tour Buitenplaats de Bergse Bossen

Midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug staat Buitenplaats de Bergse Bossen. Een hide-away midden in het groen. Centraal gelegen, goed bereikbaar en omringd door prachtig natuur. Buitenplaats de Bergse Bossen is dé feest en vergaderlocatie voor een persoonlijk evenement. Buitenplaats de Bergse Bossen heeft 13 bijzondere & inspirerende vergaderzalen en een vergaderchalet variërend in afmeting van 22 tot 180 m2. De zalen bieden plaats aan groepen van 2 tot 200 personen en zijn makkelijk te combineren. Bovendien zijn de zalen flexibel aan te passen op de groepsgrootte. Alle vergaderzalen hebben daglicht en geven je een extra boost energie! Vanuit de zalen kijk je uit op het groen en bijna allemaal beschikken ze over een privé terras. Ideaal om met mooi weer in kleine subsessies te werken of een frisse neus te halen. Bijzondere voordelen dus! En vele mogelijkheden, denk eens aan een verjaardagborrel, swingend dansfeest of receptie, Fat max tour Buitenplaats de Bergse Bossen of een feestelijke dag of avond.

Werken en zaken doen is serieuze business, maar het is belangrijk om af en toe ook goed met elkaar te lachen of een stukje teambuilding! Ontdek de schoonheid van deze groene en inspirerende omgeving op onze Fat Max E-steps. Een zorgeloos uitje midden in de natuur. Even lachen en genieten met je collega’s. Je stapt op onze E-steps en vergeet even alles om je heen.

Liever op een andere locatie een mooie tocht maken, kijk eens bij de mogelijkheden of bel ons voor een mooie route op jullie eigen locatie. 

Vraag een offerte aan!

Alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen

Offerte aanvragen