fbpx

Bedrijfsuitje Fatmax E-step

Bedrijfsuitje met de Fatmax E-step, waar jullie willen.

Hebben jullie zelf een mooie locatie in gedachten of een leuke tour vanaf jullie kantoor? Het kan allemaal. Er even tussentuit en lekker buiten in de natuur.

Boek daarom nu je bedrijfsuitje op de Fatmax E-step.

Wij hebben verschillende mogelijkheden.

 

Fatmax bedrijfsuitje vanaf jullie locatie

Wij komen met de steps naar jullie locatie en vanaf daar kunnen jullie een mooie tour van 1,5 tot 2 uur maken. Op tijdstip naar jullie wens. Als start van de dag, na de lunchpauze even naar buiten of aan het eind van de middag met een afsluiting bij dat gezellige restaurant bij jullie in de buurt. Of wellicht met 3 verschillende groepen over de dag verdeeld. Het kan, we horen graag wanneer.

 

Fatmax bedrijfsuitje op 1 van onze favoriete locaties

Wij hebben verschillende plekken waarvan wij zeggen, ja, die tour is extra mooi, de omgeving, wat er te zien is, mogelijkheden om lekker te eten, wellicht vergaderen.

SoesterduinenAusterlitzLage Vuursche

 

Fatmax bedrijfsuitje vanaf onze eigen locatie in Nieuwegein

In Nieuwegein een mooie tour, ja zeker, dit is misschien wel de mooiste tour. Het is een hele gevarieerde route, natuur, oude stadjes zoals IJsselstein en Vreeswijk en ook over het Mountainbike parcours, als u durft. Het stuk over de dijk, langs de Lek met een zandstrand voor een picknick, mooi uitzicht op de boten, de Beatrixsluizen en langs de hoogste toren van Nederland, er is echt van alles te zien.

Boek het nu of vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan!

Alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen

Offerte aanvragen
E-step vriendengroep