fbpx

Geofort

 

E-Step avontuur bij Geofort

GeoFort is een ideale locatie voor vergaderingen, afdelingsuitjes, klantendagen, workshops, brainstorm- en heisessies met aansluiten een E-step avontuur. Met keuze uit verschillende karaktervolle zalen en het groene fortterrein krijg je een mooie mix van binnen en buiten. Een ideale plek om je te laten inspireren. Het forteiland ligt centraal in het uitgestrekte groene landschap van de Betuwe, nabij de A2, A15 en A27. GeoFort (Fort bij de Nieuwe Steeg) maakt onderdeel uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie, dat globaal van Pampus tot voorbij Slot Loevestein loopt. Het forteiland is op het eerste gezicht een idyllisch landschap met hoge bomen, vergezichten over de betuwe en grazende schapen.

Vroeger had het fort echter een heel andere functie en moest de linie het rijke westen beschermen tegen de vijand vanuit het oosten. Door stukken land tot kniehoogte onder water te zetten, werd het de vijand bemoeilijkt om per boot (te ondiep) of te voet Nederland aan te vallen. Toen legers vliegtuigen gingen inzetten, raakte de strategie van de linie achterhaald. Vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw heeft Defensie daarom vele forten afgestoten. Benieuwd hoe een oud verlaten fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is “omgetoverd” tot GeoFort? Kom snel eens kijken en geniet van de prachtige omgeving met een E-step avontuur.

De Fat Max is een stoere, elektrische step. En het mooie is, iedereen kan het en het kan op 1,5 meter afstand dus ook coronaproof! Gas geven, rijden en genieten maar! Leuk middagje toeren met een stoere step door de Betuwe. Een afwisselend uitje geschikt voor iedereen. Ontspannen en tegelijk genieten van de mooie omgeving. Een leuk uitje voor elke gelegenheid: met je partner, familiedag, bedrijfsuitje of groepsuitje.

Liever op een andere locatie een mooie tocht maken, kijk eens bij de mogelijkheden of bel ons voor een mooie route op jullie eigen locatie.

Aanrader

 

Alles keurig volgens afspraak. Goede en vriendelijke begeleiding. Zeer geslaagd

Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen