fbpx

Soesterduinen

 

Heerlijk toeren op de Elektrische step bij Soesterduinen

De Soester Duinen is in alle seizoenen een inspirerende locatie voor een zakelijke bijeenkomst of een leuk uitje. De natuur doet hier zijn werk, het unieke natuurgebied voor de deur leent zich uitstekend voor een vergaderbreak of het halen van een frisse neus tussendoor op de elektrische step. In welk jaargetijde je ook komt, bij de Soesterduinen is het altijd prettig vergaderen, lunchen of dineren. De sfeer is informeel, warm en gemoedelijk en het gastvrije personeel zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Deze vergader locatie ligt op een steenworp afstand van Utrecht, Amersfoort en Amsterdam, op 5 minuten van de A28.

Het grootste stuifzandgebied van de provincie Utrecht is een ware belevenis. De Lange en de Korte Duinen bieden volop gelegenheid voor een prachtige elektrische steptocht. Tussendoor kunnen we ook nog een picknick organiseren.

De Lange en Korte Duinen horen bij de laatste gebieden in Nederland waar actief stuifzand over een groot oppervlak voorkomt. In 1997 zijn de Lange en Korte Duinen door de provincie Utrecht tot een aardkundig monument verklaard.

In dit unieke natuurgebied kunnen wij heerlijk rijden met de E-steps. Lekker crossen over de mooie paden in het natuurgebied rondom de Soesterduinen. Samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur. Onze elektrische step met brede banden zorgen voor een uniek uitje. Waar je niet moe van wordt. Alleen maar zorgeloos genieten van een gave tocht.

Liever op een andere locatie een mooie tocht maken, kijk eens bij de mogelijkheden of bel ons voor een mooie route op jullie eigen locatie.

 
Fantastisch
 

Prima georganiseerd en erg leuk voor een bedrijfsuitje. We gingen met de steps over een mountainbike-route wat erg geslaagd was. Met dank aan de instructeurs.

Eric Hulman – Profextru

Vraag een offerte aan!

Alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen

Offerte aanvragen