fbpx

Lage Vuursche

 

Stoere kickbike tour Lage Vuursche

Gelegen tussen Hilversum, Baarn en het pittoreske en befaamde dorp de Lage Vuursche, vindt u de prachtige uitgestrekte bossen van Landgoed Pijnenburg. Verscholen tussen al dit natuurgeweld, ligt Theehuis ’t Hooge Erf. Het interieur is huiselijk, gezellig en warm. Buiten schuif je bij mooi weer aan een van de vele picknicktafels. Een toplocatie met heerlijk eten en een geweldige sfeer! Een prachtige locatie voor een stoere kickbike tour.

Op zoek naar een stoer uitje?

Vanaf het Theehuis Lage Vuursche maken wij een geweldige tocht door de prachtige bossen van de Utrechtse heuvelrug. Dit is een prachtige omgeving voor een tour met de stoere E-steps. Het mooie aan E-steppen op de Utrechtse Heuvelrug is de enorme diversiteit. Al steppend door de bossen, langs de vele landgoederen en kastelen en de uitgestrekte velden, ontdek je de grootse natuur, maar verkennen we ook de stoere offroad paadjes. Daarnaast gaat de route langs nog wat bekende bezienswaardigheden zoals Paleis Soestdijk. Een prachtige route met veel afwisseling en door de prachtige bossen van Nationaal park de Utrechtse heuvelrug. Neem je vrienden of collega’s mee op deze stoere kickbike tour en geniet samen van de uitgestrekte bossen en de natuur. Het grote voordeel van de stoere E-step is dat iedereen het kan en het is ook nog eens coronaproof.

Liever op een andere locatie een mooie tocht maken, kijk eens bij de mogelijkheden of bel ons voor een mooie route op jullie eigen locatie.

 

Topdag!! Voor het eerst sinds corona weer eens met alle medewerkers bij elkaar. Na een prima buitenlunch bij Herberg Boschoord met z’n allen op de e-step gestapt en achter Arjen aan gesjeesd door de Lage Vuursche bossen. Af en toe onderbroken door een teamopdracht. Met name de mountain bike routes werden enorm gewaardeerd door iedereen. De blauwe plekken en beurse knieën nemen we graag voor lief! De perfect verzorgde BBQ bij Boschoord maakte het helemaal af. Dank Arjen en Brenda voor de begeleiding van een meer dan geslaagde teamdag! Axon Healthcare
Vraag een offerte aan!

Alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen

Offerte aanvragen