Rhenen

Kickbike Fat Max E-step tour ’t Paviljoen Hotel Rhenen

’t Paviljoen Hotel in Rhenen bevindt zich op een unieke locatie midden in de natuur op de bosrijke Grebbeberg. Centraal gelegen tussen Arnhem en Utrecht. Dit kleinschalige en sfeervolle hotel in Rhenen is prachtig gelegen op de Grebbeberg, omgeven door schitterende bossen en natuurgebieden. De Grebbeberg biedt door het hoogteverschil van ruim 50 meter een prachtig uitzicht over het natuurgebied ‘De Blauwe Kamer’, de Neder-Rijn en de Betuwe. De heuvel is vooral bekend geworden door de strijd die er geleverd werd in de Tweede Wereldoorlog, maar is ook een paradijs voor de natuurliefhebber. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor onze Kickbike Fat Max E-step tour.

Bij ’t Paviljoen Hotel Rhenen liggen uiterst bijzonder plekken verscholen; een uitgestrekt bos op de Grebbeberg met prachtige E-steproutes, vergezichten, maar ook oorlogsbunkers uit de Tweede Wereldoorlog komt u hier tegen. Midden op de bosrijke Grebbeberg treft u het “Militair ereveld Grebbeberg”. De laatste rustplaats van meer dan 400 Nederlandse militairen die sneuvelden bij de slag om de Grebbeberg in de meidagen van 1940.

Na een E-step tour rond de Grebbeberg verwelkomen wij u graag bij een knapperend haarvuur in onze sfeervolle huiskamer . Hier geniet van u van ons eigen gebrouwen bier, bijzondere selectie van wijnen of een kop warme chocomelk met slagroom.

Kickbike Fat Max E-step tour

Op deze locatie hebben we 2 unieke tours uitgezet. De mantelpakjes tour om even lekker te ontspannen tussen het vergaderen door. Relaxed cruisen door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Ontdek de prachtige natuur op een relaxte manier. Genieten van de prachtige bossen. En het allermooiste is, je wordt er niet moe van en het is niet zwaar, je hoeft alleen maar op een knopje te drukken en gaan en genieten van de Kickbike Fat Max E-step tour.

Of ga jij wat meer voor avontuur? Ga dan mee op de Fat Max offroad adventure tour, voor de mensen die op zoek zijn naar wat meer actie en niet bang zijn om vies te worden. Laat het kind in je los, stap op de step en let the fun begin! We gaan het ruigere terrein betreden, bochtjes, kleine klimmetjes. De E-step gaat overal door en overheen. Crossen door de bossen was nog nooit zo leuk! Door plassen scheuren of lekker stofhappen zal zeker aan bod komen…

U mag kiezen voor welke elektrische step tocht u gaat!

Liever op een andere locatie een mooie tocht maken, kijk eens bij de mogelijkheden of bel ons voor een mooie route op jullie eigen locatie.

Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen