fbpx

Sloepvaren en E-step personeelsuitje

 

Sloepvaren en E-step personeelsuitje

 

Bij ons kun je genieten van het beste van twee werelden met onze unieke combinatie van sloepvaren en e-step avonturen voor je personeelsuitje. We bieden een op maat gemaakt programma dat zowel ontspanning als avontuur combineert, perfect om de banden in je team te versterken en samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

Onze dag begint met een ontspannen sloepvaartocht door schilderachtige waterwegen. Je team zal genieten van de rust en de prachtige omgeving terwijl ze samenwerken om de sloep te besturen. Jullie mogen zelf aan het roer staan. Dit is een geweldige gelegenheid om te ontspannen, te kletsen en te genieten van elkaars gezelschap terwijl je over het water glijdt.

Na de sloepvaartocht maken we de overstap naar de E-step. Onze elektrische steps bieden een leuke en milieuvriendelijke manier om de omgeving te verkennen. Met een ervaren gids aan het hoofd, zullen jij en je team door de omgeving cruisen, langs de prachtige vecht met de mooie huizen en adembenemende landschappen.

Of je nu op zoek bent naar een mix van ontspanning en avontuur, teambuilding of gewoon een leuke dag weg van kantoor, ons gecombineerde sloepvaren en e-step personeelsuitje zal een blijvende indruk achterlaten. 

Ons ervaren team zal ervoor zorgen dat je personeelsuitje perfect georganiseerd is. We kunnen de activiteiten aanpassen aan de grootte van je groep, je specifieke wensen en het beschikbare budget. Ons doel is om een onvergetelijke ervaring te creëren waar iedereen van kan genieten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het plannen van het ultieme personeelsuitje. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen aan boord van onze sloepen of op onze e-steps voor een dag vol plezier en teambuilding!

Deze geweldige dag sluiten we af met een heerlijke BBQ bij Ottenhome. 

Liever op een andere locatie een mooie tocht maken, kijk eens bij de mogelijkheden of bel ons voor een mooie route op jullie eigen locatie.

Vraag een offerte aan!

Alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen

Offerte aanvragen