fbpx

Vergaderbreak Utrechtse heuvelrug

 

Vergaderbreak Utrechtse heuvelrug

Midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug werken wij samen met meerdere vergaderlocaties. Een vergaderbreak Utrechtse Heuvelrug ligt midden in het groen. Centraal gelegen, goed bereikbaar en omringd door prachtig natuur.

Ontsnap aan de vier muren van de vergaderzaal en maak je klaar voor een verkwikkende pauze in de prachtige natuurlijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens deze vergaderbreak Utrechtse heuvelrug bieden we je de mogelijkheid om op een leuke en milieuvriendelijke manier de omgeving te verkennen met behulp van E-steps.

Wat is een E-step?
Een E-step, ook wel bekend als een elektrische step, is een innovatief vervoermiddel dat je in staat stelt om moeiteloos door het landschap te cruisen. Met een elektrische motor kun je ontspannen genieten van het rijden zonder veel inspanning.

Tijdens deze vergaderbreak nemen we je mee op een onvergetelijke tour door de adembenemende Utrechtse Heuvelrug. Onder begeleiding van een ervaren gids zul je langs prachtige bossen, weelderige heidevelden en schilderachtige dorpjes rijden.

Bij het organiseren van deze E-step tour hechten we veel waarde aan veiligheid. Daarom zorgen we voor helmen en geven we een korte instructie over het veilig besturen van de E-steps voordat we vertrekken. We raden ook aan om comfortabele kleding en stevige schoenen te dragen om het meeste uit de ervaring te halen.

De E-step tour duurt ongeveer anderhalf uur, waarna we terugkeren naar de vergaderlocatie om de bijeenkomst voort te zetten. Het is de perfecte manier om even te ontspannen, de geest te verfrissen en nieuwe energie op te doen voor de rest van de vergadering.

Geniet van de vergaderbreak op de Utrechtse Heuvelrug! Bereid je voor op een avontuurlijke en verfrissende ervaring op de prachtige Utrechtse Heuvelrug!

Werken en zaken doen is serieuze business, maar het is belangrijk om af en toe ook goed met elkaar te lachen of een stukje teambuilding! Ontdek de schoonheid van deze groene en inspirerende omgeving op onze Fat Max E-steps. Een zorgeloos uitje midden in de natuur. Even lachen en genieten met je collega’s. Je stapt op onze E-steps en vergeet even alles om je heen.

Liever op een andere locatie een mooie tocht maken, kijk eens bij de mogelijkheden of bel ons voor een mooie route op jullie eigen locatie.

Vraag een offerte aan!

Alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen

Offerte aanvragen