fbpx

E-steppen en Blokarten

 

E-step tour en blokarten in IJmuiden

 

E-steppen in IJmuiden

Bij het strand van IJmuiden maken we een afwisselende route door duin en bos en over het interessante havengebied met de E-step. Langs de vuurtoren en een rondje over de pier. IJmuiden is een plek van rauwe schoonheid, stoer vanwege de haven en industrie. Met avontuurlijke stranden waar volop ruimte is voor wind- en watersport. Met brede duinen vol bunkers en een zee waar altijd wel een enorm schip langs de pier verdwijnt aan de horizon. Met ruige havens, een enorm sluizencomplex en veel vissersboten, jachten en schepen. Het is een unieke plek om je ogen uit te kijken. Deze E-steptour wordt gecombineerd met het blokarten op het strand.

Blokarten in IJmuiden

Blokarten is een geweldige activiteit, voortgestuwd door de wind rij je met hoge snelheid over het strand. Ook bij deze activiteit hoef je zelf niet veel te doen. De juiste lijn rijden, goed sturen en het zeil zo aantrekken dat de maximale snelheid eruit gehaald wordt. De rest doet de wind.

Een geweldige middag met E-steppen en blokarten en als je ervoor of erna nog iets wilt eten dan kan dat bij Zilt aan Zee.

Ga je mee naar IJmuiden aan zee? 

 

 

Top!

Vanaf het begin tot eind goed geregeld. Met de splinternieuwe Fatmax E-steps een parcour door de duinen onder goede begeleiding van gedreven instructeurs.

E-steppen en blokarten
Offerte aanvragen
Blokarten in JIJmuiden