Strand en kust

 

E-step tour strand en kust

Vanaf alle stranden in Nederland kunnen we een geweldige E-step tour strand maken langs de kust en door de duinen. Een paar mooie voorbeelden zijn IJmuiden, Bloemendaal, Hoek van Holland en Scheveningen. De natuur, de duinen en de kustlijn zorgen voor een geweldige beleving. Er is van alles te zien langs de kust. Ga ook met ons mee op 1 van de mooie en afwisselende tochten.

Denk bij Scheveningen aan een mooie combinatie van de duinen, de boulevard en de stad Den Haag. Een stukje cultuur en strand in 1.

Hoek van Holland is natuurlijk prachtig met de waterweg en de grote schepen, het uitgestrekte duingebied en de pittoreske haven.

Bij het strand van IJmuiden maken we een afwisselende route door duin en bos en over het interessante havengebied. Langs de vuurtoren en een rondje over de pier. IJmuiden is een plek van rauwe schoonheid. Stoer vanwege de haven en industrie. Met avontuurlijke stranden waar volop ruimte is voor wind- en watersport. Met brede duinen vol bunkers en een zee waar altijd wel een enorm schip langs de pier verdwijnt aan de horizon. Met ruige havens, een enorm sluizencomplex en veel vissersboten, jachten en schepen. Het is een unieke plek om je ogen uit te kijken.

Bloemendaal is een van de populairste badplaatsen van Nederland. Naast het fantastische lange strand zijn in Bloemendaal aan Zee ook de vrijstaande huizen te bewonderen die her en der verspreid staan in het duinlandschap van Noord-Holland. De badplaats ligt bovendien niet ver van het fraaie Nationaal Park Zuid-Kennemerland, waar damherten, Schotse hooglanders en konikpaarden rondlopen. Dus ook hier hebben wij een prachtige, afwisselende route voor jullie uitgezet.

Liever op een andere locatie een mooie tocht maken, kijk eens bij de mogelijkheden of bel ons voor een mooie route op jullie eigen locatie.

 

Top!

Vanaf het begin tot eind goed geregeld. Met de splinternieuwe Fatmax E-steps een parcour door de duinen onder goede begeleiding van gedreven instructeurs.

Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen