fbpx

E-step puzzeltocht

 

Teambuilding E-step puzzeltocht

Op onze supercoole steps een puzzeltocht maken, dat is tof! De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt om een puzzeltocht mee te maken, door de stad, het bos of door de duinen. Het kan allemaal door de krachtige 500 Watt elektromotor. In combinatie met zijn compacte afmetingen, het lage gewicht en de prima wendbaarheid maken jullie een geweldige puzzeltocht met de step. Rijden met de elektrische Fat Max werkt verslavend maar is ook vooral FUN!! En met de teambuilding E-step puzzeltocht werk je ook nog samen aan je team.

Goede samenwerking dat is waar het om draait bij deze spannende puzzeltocht op de E-step. Unieke en afwisselende activiteiten tussendoor met een expeditie Robinson tintje. Je leert je collega’s weer eens op een andere manier kennen.

De E-step puzzeltocht is geschikt voor iedereen, jong en oud, sportief en niet sportief. Iedereen kan z’n draai er in vinden en energie in kwijt. De echte puzzelaar maar ook de fanatiekeling, voor iedereen is er wat en wordt het een succesvol uitje.

Wel actief maar je wordt er niet moe van. Met z’n stoere banden sjees je overal naar toe. Tijdens de puzzeltocht laten we alle mooie plekjes zien.

Wij kunnen dit uitje overal organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de stad Utrecht, de Soesterduinen, Lage Vuursche of Scheveningen. Jullie geven de voorkeur aan voor een locatie en wij regelen de rest. De middag afsluiten met een BBQ of diner ook dat kunnen we voor jullie regelen.

Wij bieden verschillende puzzeltochten aan:
– Lage Vuursche een prachtige route door de bossen en langs paleis Soestdijk
– Scheveningen, een mooie combinatie van strand en stad.
Utrecht stad tour Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland, een eeuwenoude universiteitsstad gebouwd rondom de Domtoren.
– Soesterduinen; Een unieke locatie midden in het land en middenin de natuur.

Topdag!! Voor het eerst sinds corona weer eens met alle medewerkers bij elkaar. Na een prima buitenlunch bij Herberg Boschoord met z’n allen op de e-step gestapt en achter Arjen aan gesjeesd door de Lage Vuursche bossen. Af en toe onderbroken door een teamopdracht. Met name de mountain bike routes werden enorm gewaardeerd door iedereen. De blauwe plekken en beurse knieën nemen we graag voor lief! De perfect verzorgde BBQ bij Boschoord maakte het helemaal af. Dank Arjen en Brenda voor de begeleiding van een meer dan geslaagde teamdag! Axon Healthcare

Vraag een offerte aan!

Alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen

Offerte aanvragen